tiistai 8. syyskuuta 2015

Entäpä Meksikon raja, Baker? *

Olen pöyristynyt. Kaikesta.

Siitä, miten törkeästi monet ovat kohdanneet heissä pelkoa ja epävarmuutta aiheuttavan turvapaikanhakijoiden aallon. (Ei maahanmuutto minustakaan ole yksinkertaista, mutta kulttuurien yhteensovittamisen ongelmat eivät ratkea raivoamalla. Kokemusta on.) Siitä, miten sydäntäriipaisevan avokätisesti monet ovat toivottaneet tervetulleeksi apua tarvitsevien turvapaikanhakijoiden aallon. Enkeleitä on!

Siitä, miten hallitus yrittää tehdä kaikkensa tappaakseen jo ennestään heiveröisen työmotivaationi. Siitä, miten heiveröinen työmotivaationi onkaan. Siitä, miten verrattain pieni palkkani onkaan (ja siten riistotoimet vaikuttavat elämääni vain noin kahden kenkäparin verran vuodessa). Mutta lomiini ette koske!

Siitä, miten aivoton amerikkalaisen järjestelmän ihannointi jyllää päättäjissämme samalla, kun toisella puolen Atlanttia kohti presidenttiehdokkuutta kirii mies, jonka lupaukset keskittyvät pohjoismaisen hyvinvointimallin käyttöönottoon heilläkin. Mikä maailma! En kestä. 

VMP.

 #Syyriankriisi #SSShallitus #FeeltheBern

* Otsikko: Markkula, Beritta. Kauniit ja rohkeat 2.6.1999.

4 kommenttia:

 1. En kestä :D Movicol-annostus! Huutonauroin yössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tämä kaipasi mielestäni pientä loppukevennystä.

   Poista
 2. Hallitus tarjoilee tosiaan numeroa 7, sanoisin, ja rasisteilla on ehkä kireä nro 1 käynnissä.

  Muttaniinjoo, samat fiilikset. Ahdistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hyvin analysoitu! :D

   Joo, sitä samaa. Paitsi Bernie toki on sikäläisille iloinen asia. Kunpa se voittaisi, ensin toki pitäisi voittaa ehdokkuus. Mutta siitä sedästä voisi ollakin johonkin.

   Poista