lauantai 14. helmikuuta 2015

Haluan liikettä kehityspysähtymiini! *

Tämän julkaisemisessa meni niin kauan, että asia muuttui jo vähän epäajankohtaiseksi. Mutta parempi myöhään, kuin ei silloinkaan!

Sattumalta, jo ennen Markus Kajon listaamia, olin kuun alkupuolella jo kirjoittanut omaa listaani siitä, mitä tulevalta vuodelta haluaisin. Se kuului suurin piirtein näin:
1. Tanssia sydämeni pohjasta niin, että hiki lentää.
2. Kokeilla jotain ihan uutta.
3. Istua iltaa hyvän ruoan ja ihanien ihmisteni kera (usein).
4. Hengittää paljon raitista ilmaa. 
6. Harrastaa hyvää seksiä.
7. Nauraa katketakseni.
8. Tuntea sydämen sykähdyksiä ja riemun läikähdyksiä.

Siitä mukava lista, että kaikki on hyvin helposti toteuttavissa. (Osan olen jo toteuttanutkin!) On sitä toki muitakin haluja, haaveita ja unelmia. Mutta ne eivät yhtälailla mukavasti muokkaudu listan muotoon, vaan ennemminkin ovat sellaisia isoja aaltoja, joiden seassa uiminen on toisinaan pakokauhunomaista ja toisinaan huurmoksellista laineiden vietäväksi heittäytymistä. Tällä hetkellä useimmiten tunnen niistä pakokauhua, mutta siitä lisää myöhemmin.


Vaan varsinaiseen asiaan! Minut haastettiin tällaiseen:Haasteen säännöt kuuluvat:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat.
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

Tovi ja toinenkin ehti vierähtää, ennen kuin sain aikaiseksi tämän, mutta josko nyt sitten. Haastetuksi itsensä voivat katsoa seuraavat:
 

Kutimointia-blogin Liina. Koska hän ilahdutti minua jo aloittaessaan tämän (kolmannen? kuinka monennen?) bloginsa. Olen itsekin enemmän tai vähemmän innokas neuloja, mutta useiden käsityöblogien meininki ei aina tunnu omalta. Kutimoinnissa on tunnelmaa ja samaistumispintaa meikäneulojallekin.

Ehdoton ehkä-blogin Saara. Saara kirjoittaa ajatuksia herättävästi paitsi vanhemmuudesta, myös kulutusvalinnoista, vaatekaapin raivauksesta ynnä muista länsimaisen ihmisen ekoteoista. Usein joudun sydäntäni (ja komeroitani) Saaran tekstien jälkeen tutkiskelemaan.


Kokovartalofiilis-blogin Ani. Jonka kamppailut koskettavat ja viime aikojen alkoholistin aikuisen lapsen kasvupohdinta kaivelee myös omia haavojani oikein sopivasti. Rohkea nainen, jota arvostan jo pelkän blogin perusteella kovasti.

Terviseks!

* Otsikko: Markkula, Beritta. Kauniit ja rohkeat 21.10.2005.

4 kommenttia:

 1. Jee! Kiitos <3
  - Ani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee! Mutta nyt tajusin, että minunhan pitää sinun osaltasi laittaa tämä jo käytäntöön, kun olit niin nopea. Iiks. :D

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Se kyllä aiheutti vähän sydämentykytyksiä, kun olin silleen, että miksen ole lukenut tätä jo, onko blogisi tippunut mun Feedlystä, kelle voin soittaa? (Mutta sitten olenkin vain näemmä tosi jäljessä lukuluettelossa. Huh. Huh. Mä tykkään tästä sun mestasta kovasti, ja haluan tietää, koska se päivittyy.)

  Haluan myös prujata sun listan, jos sopii. Mä haluan noita kaikkia myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos tykkäämisestä, ja niin tämän listan julkaisemisessa kesti tosiaan niin pitkään, että itse asiassa kirjoittaessani "kuun alkupuolella" tarkoitin tammikuuta. Hups!

   Poista